Gå till huvudinnehåll
Fri frakt över 499:-

Skrubba, Skrubba, Skrubba, Skrubba bort din trötta hud

Skrubba, Skrubba, Skrubba, Skrubba bort din trötta hud

Många gånger har vi hört att det är bra att skrubba huden. Men varför är det bra? Vi listar 6 fördelar med att skrubba huden!

1. Ge andra produkter de bästa förutsättningarna för att verka maximalt

I badrumsskåpet där hemma har du nog många fantastiska produkter som du tycker om. Kanske en body wash som har närande egenskaper med fantastisk doft, eller en body butter som återfuktar på djupet och mjukgör huden. Tyvärr ges inte dessa produkter de bästa förutsättningarna för att göra det de verkligen ska göra, vårda och ta hand om din hud, om du låter din hud vara ”oskrubbad”. Huden regenereras vilket gör att döda hudceller kan ligga i vägen och förhindra att andra produkter tränger djupare in i huden. Skrubba bort de döda hudcellerna och låt dina andra produkter göra sitt jobb ordentligt!

2. Huden blir jämn och len

Känns din hud grov eller ojämn på vissa ställen? Får du lätt inåtväxande hår eller inflammerade hårsäckar? Anledningen till det kan vara döda hudceller. Se till att använda en bra skrubb och skrubba bort dem för att undvika problemen!

3. Din solbränna kommer bli jämnare

Oavsett om du solar och får färg från solens strålar eller om du använder en härlig brun utan sol så känns det bra om den blir jämn och fin. Skrubba huden först för att få bort torr hud och döda hudceller. Det gör att huden kommer att absorbera krämen eller solen på ett jämnt och fint sätt. Är du ute i den riktiga solen? Glöm inte att använda solskyddsfaktor!

4. Slipp fläckar

Under vinterhalvåret kan vi få torra eller mörkare fläckar över huden. Detta är inget ovanligt men använder du en skrubb regelbundet finns det möjligheter till att bli av med dem!

5. Ge huden lyster!

Upplever du att din hud känns ganska grå och färglös? Har den tappat lyster och ser mer matt ut? Då är det perfekt att använda en skrubb för att få färgen tillbaka! Skrubba under duschen eller badet och smörj in dig med en härlig olja, lotion eller butter efteråt så kommer både lystern och färgen tillbaka!

6. Ge dig själv en boost på morgonen

Använd skrubben på morgonen för att ge dig en riktig kick-start på dagen! Blodcirkulationen kommer att öka och dessutom stimuleras cellförnyelsen. Efter en sådan start är du redo för det mesta!

Det finns olika typer av skrubber och de benämns olika men huvudsyftet är detsamma – ta bort döda hudceller! Använd din skrubb istället för en tvål eller duschgelé och massera över hela kroppen eller där du känner att du behöver det. Efter du masserat in skrubben sköljer du av den. Skulle något korn av peelingen finnas kvar lite här och där så är det ingen fara, skrubbers från Nordic Beauty Bar är naturliga!

Hur underbart det än är att få en slät och len hud med lyster och färg så är det inte bra att skrubba för ofta. För att inte slita på huden så rekommenderar vi att du använder skrubb en gång i veckan.

Relaterade Produkter

Kommentarer

Var den första att kommentera.