Gå till huvudinnehåll
Fri frakt över 499:-

Historien om Geralt av Rivia, Yennefer av Vengerberg & WILD FOREST

Historien om Geralt av Rivia, Yennefer av Vengerberg & WILD FOREST
Många av oss har sett Netflix hit-serie The Witcher. Serien utspelar sig i en medeltida fantasy värld där man får följa häxkarlen Geralt av Rivia. Häxkarlar är kringvandrande jägare som i tidig ålder utvecklar övernaturliga förmågor för att kunna bekämpa vilda djur och monster. Vad många kanske inte vet är att originalhistorien om The Witcher är en serie fantasynoveller som handlar om en episk kärlekshistoria mellan Geralt av Rivia och Yennefer av Vengerberg, skriven av den polska författaren Andrzej Sapkowski.
Nu kanske du undrar vad The Witcher och hudvård har gemensamt? Det ska vi berätta!
Dofter som beskriver känslor
Dofter är något alldeles speciellt. Luktsinnet är starkast kopplat till minnet och ibland kan det vara svårt att separera en viss doft från de känslor den framkallar. När vi känner vissa dofter kan vi uppleva att vi ”tas tillbaka” till platser och situationer där vi upplevde dem för första gången. Det är den så kallade proust-effekten. På bråkdelen av en sekund överförs information från våra luktreceptorer direkt till hjärnan och en doft kan då påminna oss om en plats, en händelse eller ett tillstånd som vi befann oss i just då.
Känslor kan också väckas i oss när någon beskriver en doft för oss, dofter som vi själva kanske aldrig kommer att uppleva. Vissa menar dock på att man inte kan prata om dofter, utan man känner dem. Men stämmer verkligen det? Nej, inte om du frågar grundarna till varumärket Be The Sky Girl. De tycker att en av de vackraste dofterna som någonsin beskrivits finns i Andrzej Sapkowskis The Witcher:
"She leaned over him, touched him, and his face was lightly brushed by her hair smelling of elderflower and gooseberry and suddenly, he knew that he would never forget that smell, that softest touch, knew that he would never again be able to compare them with any other smell or touch."
Denna beskrivning syftar förstås på doften av den vackra och mäktiga Yennefer, som uppnådde det omöjliga. Efter deras möte blev häxkarlen Geralt av Rivia, som var muterad att inte känna några känslor, förförd av hennes doft och blev fullkomligt förälskad i henne.
WILD FOREST, en doft som utgör essensen av femininitet
Duon som ligger bakom varumärket Be The Sky Girl har fascinerats av den underbara Yennefer och hennes berättelse. Deras nyfikenhet på hur den ovan nämnda blandningen av fläderblom och krusbär skulle dofta ledde till slut till att de skapade WILD FOREST body mousse.
Det är en doft för dig som inte är rädd för att drömma och sen göra allt för att uppnå dem. Det är en doft för dig som lever ditt liv på dina egna villkor. En enda sniff är allt som krävs för att du ska kunna föreställa dig ett öppet och vackert skogslandskap, blå himmel och klingandet av en alpbäck i bakgrunden. Det är doften av vind i håret, mod, kraft och ett liv fullt av fantastiska äventyr. WILD FOREST sammansättning kombinerar blommiga och fruktiga toner, vilket gör doften lätt och fräsch men den hintar samtidigt om att det finns något mer som gömmer sig där i…
Dessutom är moussens formel väldigt ren och elegant, baserad på shea- och mangosmör av högsta kvalitet, tillsammans med oljor av ris, chia och babassu. I kombination med hyaluronsyra blir WILD FOREST konsistens både rik och silkeslen. Body Moussen återfuktar och ger näring på djupet utan att lämna ett oljigt lager på huden. För att ge ett naturligt lyster har WILD FOREST berikats med gyllene partiklar som vackert framhäver din hudton (inte minst under sommaren när den är lite solkysst) och ger den extra lyster.
WILD FOREST – skapad av kvinnor för kvinnor
Inspirationen till WILD FOREST-doften kommer från beskrivningen av trollkvinnan Yennefer i The Witcher, en kvinna känd för sin skarpa tunga, sin lite kaxiga framtoning, sin styrka och beräknande sinne. WILD FOREST är inte bara en Body Mousse utan också en påminnelse om de enkla och de svåra känslorna som kommer ​​när du bestämt dig för att uppfylla dina drömmar. WILD FOREST är en metafor för livet som doftar ljuvligt och förföriskt som fläderblom, men som också kan vara syrligt som krusbär. I denna burk med fantastisk kosmetika ryms också en berättelse om essensen av femininitet, frihet och mod, om drömmar och strävan efter att uppfylla dem!
Calling out to each of its users from the jar of WILD FOREST is one of our favorite quotes: "Your wings already exist. All you have to do is start flying!" That's the kind of energy and motivation that we wish to pass on to women, namely that we really can enjoy the kind of life we've always dreamed of. What we need do is dare to live our lives our own way. Courage rules the world and helps us achieve everything we really want to experience.” – Elżbieta & Aleksandra, BeTheSkyGirl

Kommentarer

Var den första att kommentera.