Gå till huvudinnehåll
Fri frakt över 499:-

Fräscha upp ditt glow med 6 enkla steg!

Fräscha upp ditt glow med 6 enkla steg!
Har ditt härliga sommar glow sakta men säkert börjat dra sig tillbaka? Känns huden torrare, tröttare och mer glåmig? Misströsta inte, det finns saker du kan göra! För att bibehålla din huds naturliga glöd är det viktigt att fokusera på en genomtänkt hudvårdsrutin.
 
Ansiktsrengöring
Välj en naturlig rengöring som passar just din hudtyp. Till exempel en oljebaserad rengöring som rengör på djupet och tillför mängder med näring eller en rengöringsgel som rengör effektivt utan att störa hudens fuktbalans. Du som använder smink kan med fördel använda både en rengöringsolja och en rengöringsgel i en dubbelrengöring för att verkligen göra rent ansiktet från smink och orenheter. 
 
Ansiktsserum
På morgonen kan du använda ett återfuktande serum som boostar huden, och på kvällen ett serum (eller kräm) med retinol. Retinol hjälper till med cellförnyelse och det kan vara precis det du behöver för att hålla kvar en härlig glöd i huden. Retinol kan minska synligheten av fina linjer och ge huden en jämnare ton.
 
Ansiktskräm
Efter rengöring och serum är det dags för ansiktskrämen. Använd en ansiktskräm som passar din hud och dina behov. Är du osäker på vad som passar just för dig är det alltid ett säkert kort att satsa på en ansiktskräm som tillför fukt och skyddar hydrolipdbarriären!  
 
Exfoliering
Vi behöver med jämna mellanrum se till att döda hudceller tas bort från vår hud för att verkligen få huden att glöda och få en jämnare ton! Välj en exfoliering som passar dig men var försiktig med överanvändning. Känn efter vad just din hud klarar av.
 
Ögonkräm
För det känsliga området runt ögonen, välj en ögonkräm som både är närande och reducerar fina linjer. Det kan med fördel vara en ögonkräm som innehåller lystergivande partiklar! Använd din ögonkräm både morgon och kväll för bästa resultat.
 
SPF
Kom ihåg att SPF alltid bör vara en del av din dagliga rutin, särskilt om du inkluderar retinol i din hudvård.
 
Utforska vårt utbud för att hitta produkterna som låter dig låsa upp naturens kraft i din hudvårdsrutin!

Kommentarer

Var den första att kommentera.