Gå till huvudinnehåll

Att tro på sin dröm

Att tro på sin dröm

Morgonen bjöd på pudersnö! Jag älskar snö och blir alltid glad av att se ett vinterlandskap utanför mitt fönster.
Jag har funderat mycket det senaste om vad det betyder att hålla en positiv sinnesstämning. Jag tror vi påverkas oerhört mycket av hur vi tänker. Jag brukar börja varje morgon med att tänka ”tacksam”... Jag är så tacksam att få leva mitt liv så som jag har möjlighet att göra. Med man, två fina barn och i ett land som Sverige! Jag har njutit av vintern i år som aldrig förr! 
Mitt i denna upp och nedvända värld startade vi också Nordic Beauty Bar. Det kändes så rätt! Trots en pandemi som rasar i världen har vi startat upp en dröm, en dröm som vi tror på! Att erbjuda naturlig hudvård med så många fina egenskaper, att själv får samtala med producenter och känna deras passion. Att få plocka ut unika produkter från hela Europa. Från länder som arbetat med naturlig hudvård i generationer! Det är för mig REN MAGI! Jag blir lycklig varje gång! Vill du upptäcka vår värld tillsammans med oss❤️ Välkommen in till Nordic beauty bar! 

Kram i vinterlandet

 

Anette

Kommentarer

Var den första att kommentera.

Din varukorg

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt. Tack för att du prenumererar Tack! Vi meddelar dig när den blir tillgänglig! Det maximala antalet artiklar har redan lagts till Det finns bara en vara kvar att lägga i varukorgen Det finns bara [num_items] artiklar kvar att lägga i kundvagnen