Gå till huvudinnehåll
Fri frakt över 499:-

5 anledningar till varför du bör lägga till aktiva ingredienser i din hudvård!

5 anledningar till varför du bör lägga till aktiva ingredienser i din hudvård!
Efter månader med lättare hudvårdsrutiner är det nu dags att preppa inför hösten med produkter som kommer boosta huden! Ett vädigt effektivt sätt att göra detta på är att lägga till aktiva ingredienser till din hudvårdsrutin. Aktiva ingredienser har visats sig ha många olika fördelar för huden. Vi kommer därför dela med oss av några anledningar till varför du borde lägga till aktiva ingredienser till din hudvård!
1. Få en förbättrad hudhälsa
Aktiva ingredienser är framtagna för att arbeta med och fokusera på specifika hudproblem. Därför kan produkter med aktiva ingredienser på ett effektivt sätt förbättra din hudhälsa. Fundera på vilket område du särskilt vill fokusera på och välj produkter/aktiva ingredienser därefter.
2.  Få ökad cellförnyelse och mer lyster
En del aktiva ingredienser hjälper till med cellförnyelse medan andra har exfolierande eller djuprengörande effekter. Vitamin A tillexempel (även kallat Retinol) ökar hudens cellförnyelse och stärker huden underifrån. Syror som AHA och BHA har exfolierande och djuprengörande effekter vilket ger en jämnare och klarare hudton.
 3. Förebyggande åtgärder
Aktiva ingredienser fungerar perfekt som förebyggande hudvård. Produkter som innehåller ingredienser så som hyaluronsyra och retinol kan hjälpa till och förebygga skador samt bevara hudens elasticitet.
4. Skräddarsydd hudvård
Vi har alla olika hudtyper och, olika hudtyper kräver olika produkter och behandlingar. Med aktiva ingredienser kan du skapa en hudvårdsrutin som är anpassad efter behoven hos just din hud!
5. Beprövad effektivitet
Många aktiva ingredienser har genomgått stora och omfattande studier som visar på både deras effektivitet och säkerhet. Med rätt dosering, koncentration och användning kan du vänta dig fin, fina resultat med aktiva ingredienser!

Kommentarer

Var den första att kommentera.